Ukážka zadarmo

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít
Štítky:
  • CLUBSPIRE prakticky

Mobilná aplikácia pre komplexný rezervačný systém

Online rezervácie sú nepostrádateľnou súčasťou väčšiny prevádzok. Zákazníci sú zvyknutí, že všetko vybavia rýchlo a pohodlne z domu, bez toho aby museli niekam volať alebo chodiť osobne. Väčšina ľudí je ale zároveň zvyknutá, že veľa vecí zvládne zariadiť pomocou inteligentného telefónu. Držte teda krok s dobou a získajte skvelú konkurenčnú výhodu. Zaobstarajte vášmu centre mobilnú aplikáciu CLUBSPIRE na mieru.

Mobilné rezervačné systémy sú využívané stále viac, pretože nie pre každý typ služby si vystačíte iba s responzivními webovými stránkami. Prvú verziu CLUBSPIRE apky pre Android a iOS už úspešne využívajú niektoré centrá, teraz sme navyše pridali ďalšie funkcie. A máte sa na čo tešiť!

Rozširujeme funkcie mobilnej aplikácie CLUBSPIRE

Koľko životných rozhodnutí človek urobí v sprche alebo napríklad v električke? Stavíme sa, že to bude veľké percento. A vy musíte mať takéto situácie pod palcom. Ak sa váš potenciálny klient rozhodne, že chce navštíviť vaše centrum, musíte mu celý proces čo najviac uľahčiť. V CLUBSPIRE mobilnej aplikácii sa teraz môže nový klient rýchlo a ľahko zaregistrovať. Zamerali sme sa na užívateľskú prívetivosť, preto ho neodradia žiadne zbytočné kolónky alebo malé tlačidlá. Rýchlo, jasne a pohodlne.

Registráciu má vybavenú a teraz by to chcelo nejakú tú lekciu. Prvé kliknutia teda vedú do rozvrhu, ktorý už klient nevidí iba v týždennom, ale po novom už v dennom intervale. Má tak prehľad o tom, aké lekcie sú konkrétny deň ešte voľné a kde môže prípadne využiť náhradnické rezervácie. Teraz už stačí len dobiť kredit, prípadne kúpiť permanentku alebo rovno členstvo. A ak si váš budúci zákazník ešte nie je istý, že chce rovno permanentku, môže jednoducho zaplatiť jednorazovo za každú lekciu. A bude to rýchlosť, pretože vďaka mobilnej aplikácii už tento krok nie je potrebné riešiť osobne s obsluhou centra alebo na webe. Niekoľko ťuknutí na mobilnú obrazovku a máme nakúpené. A aby klient na nič nezabudol, pridali sme tiež funkciu push notifikácia. Máme hotovo a spokojný klient je na ceste do vášho centra. Neukradli ste mu veľký kus jeho voľného času a nemusel sa stresovať s hľadaním informácií. Presne tak by to malo vyzerať, aby sa k vám zákazník rád vracal. Vylepšili sme tiež záložku Obľúbené aktivity, aby vaši klienti mali hneď po ruke svoje najobľúbenejšie lekcie.

Pomôžeme s nastavením

Ak máte o mobilnú aplikáciu CLUBSPIRE záujem, ozvite sa nám a spoločne začneme pracovať na jej zavedení do vášho centra. V základnej verzii do aplikácie nahráme logo vášho centra. A ak budete chcieť, môžeme za príplatok vzhľad aplikácie doladiť k dokonalosti, a na mieru vášho centra, pomocou zmeny farieb alebo napríklad fontu písma. Na ukážku sme pripravili aj krátke video, kde môžete vidieť pár príkladov použitej grafiky a jednoduchý priechod aplikácií. Alebo si to chcete najprv '''vyskúšať? Žiadny problém! V Google Play a App Store nájdete demo verziu pod názvom "CLUBSPIRE mobilné aplikácie - demo verzia". '''Tak smelo do toho!

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít

Aktuálně o CLUBSPIRE

webinář10.11

Zmeškali jste Clubspire webinář z 10. 11. 2022?

Nevadí, zde máte malý výcuc!

21.11.2022
Více
managerčlánek

Managerské tipy a novinky Q2

Na dalším webináři nám Pavel představil novinky, které jsme připravili pro <br> klienty Clubspire. Webinář byl interaktivní, účastníci měli spoustu <br> zajímavých dotazů.

Štítky:
  • Marketingové tipy
  • CLUBSPIRE prakticky
3.8.2022
Více
1

Zkušebna Karlák

Štítky:
  • Partnerství a asociace
  • Moduly a funkce
  • Centra s CLUBSPIRE
23.3.2022
Více