Ukážka zadarmo

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít
Štítky:
  • Centra s CLUBSPIRE

Vyrazte za adrenalínom do slovenského Wake Lake

1150.jpg
1150.jpg

Snáď nikdy nebola vhodnejšia doba vyraziť k vode než v terajších tropických horúčavách. Čo by ste navyše povedali na areál plný adrenalínu, zábavy a moderného trendy vybavenia? Pozývame vás na prehliadku najnovšej CLUBSPIRE inštalácie do slovenského Wake Lake.

Centrá, kde si môže človek vyskúšať wakeboarding alebo paddle board sú čím ďalej tým obľúbenejšie. Kým ešte pár rokov späť boli tieto športy obľúbenou zábavou a atrakciou v zahraničí, v súčasnej dobe sa postupne dostávajú aj do našich končín.

Nečakajte ale taký areál na každom kroku! Slovenské Wake Lake je zatiaľ stále jediným centrom na Slovensku, kde si môžete vyskúšať napríklad lietanie nad vodou v podobe flyboardu.

1152.jpg
1152.jpg

Jednoduchá rezervácia uľahčí prácu

Keď už si nájdete čas, aby ste vyrazili do takého areálu, chcete si vychutnať každú sekundu naplno. Zároveň sa nehodláte zdržiavať so zbytočnými formalitami, ale chcete všetko vybaviť ľahko a rýchlo.

Do centier tohto typu a veľkosti je preto vhodné zvoliť efektívny rezervačný systém, ktorý sa o veľa manuálnej práce postará za vás a celú prevádzku urýchli. Ako to môže fungovať? To si ukážeme práve na príklade Wake Lake.

1153.jpg
1153.jpg

Vyhnite sa radom

Akonáhle sa váš zákazník raz zaregistruje online alebo osobne, teoreticky už nemusí nikdy znovu vkročiť na recepciu. Zvolenú ponuku uhradí pohodlne pomocou online platby alebo na mieste, odfotí sa, dostane vodotesný náramok a ak potrebuje, zapožičia si vybavenie. Registrácia je raz a navždy vybavená a športovec už sa pri ďalších návštevách nemusí zdržiavať zdĺhavým prihlásením alebo platením na recepcii. Zamieri jednoducho rovno k vode.

Pri vleku Wake Lake sme nainštalovali dve čítačky, ku ktorým zákazník priloží čipové hodinky a systém automaticky vyhodnotí, či má vlekár daného človeka do areálu vpustiť, alebo nie. To prakticky vyzerá tak, že sa rozsvieti červené alebo zelené svetlo sprevádzané zvukovou signalizáciou. Vlekár zároveň na displeji vidí fotografiu klienta, takže ak by vám hodinky niekto náhodou ukradol, dlho si ich výhody neužije.

1154.jpg
1154.jpg

Spokojný športovec - verný zákazník

Vyše 20 000 facebookových fanúšikov Wake Lake je viac než skvelou vizitkou centra. Moderný šport, ľahká rezervácia a perfektné zázemie jednoducho hovorí za všetko. Urobte si výlet a zájdite bratislavské Wake Lake otestovať.

Potřebujete upřesnit informace nebo poradit, co je pro Vás nejvýhodnější?

Mám zájem o firemní fitness

Kontakujte nás pro Vaši ukázku ZDARMA

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a začínáme! Nenechte si ujít ukázku systému CLUBSPIRE zdarma.

Zavřít

Aktuálně o CLUBSPIRE

webinář10.11

Zmeškali jste Clubspire webinář z 10. 11. 2022?

Nevadí, zde máte malý výcuc!

21.11.2022
Více
managerčlánek

Managerské tipy a novinky Q2

Na dalším webináři nám Pavel představil novinky, které jsme připravili pro <br> klienty Clubspire. Webinář byl interaktivní, účastníci měli spoustu <br> zajímavých dotazů.

Štítky:
  • Marketingové tipy
  • CLUBSPIRE prakticky
3.8.2022
Více
1

Zkušebna Karlák

Štítky:
  • Partnerství a asociace
  • Moduly a funkce
  • Centra s CLUBSPIRE
23.3.2022
Více